B&B CHESTER

WE'LL BE BACK

Welkom in Brugge

COVID-19 - °19/10/2020

Naar aanleiding van de beslissing van het Overlegcomité op 16/10/2020 waarbij cafés en restaurants worden gesloten voor een periode van vier weken, en wordt geëvalueerd na twee weken, hebben wij beslist om zo lang deze maatregel van toepassing is ook tijdelijk de B&B te sluiten. 

Following the decision of the Consultation Committee on 16/10/2020 whereby cafes and restaurants will be closed for a period of four weeks, and will be evaluated after two weeks, we have decided to close the B&B for the moment and as long as this measure applies.

Hope to see you again as soon as possible!

B&B Chester is een luxe Bed & Breakfast in het hartje van Brugge. Onze B&B is gelegen in een historisch pand, op een boogscheut van de markt, op wandelafstand van de winkelstraten en vlakbij alle toeristische bezienswaardigheden die Brugge te bieden heeft.

De kamers, waaronder elegante suites en luxekamers zijn uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort. Een luxueuze, charmante en romantische inrichting, de perfecte plaats om uw bezoek aan Brugge nog aangenamer te maken en tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van Wi-Fi, een flat screen tv, Nespresso koffie en kwalitatieve verzorgingsproducten. Alles om uw verblijf nog aangenamer, luxueuzer en ontspannend te maken. Na een heerlijke nacht kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het luxueuze ontbijt samen met een glaasje champagne. Overdag is het mogelijk om gratis koffie of thee te benutten in het salon van de B&B op de benedenverdieping, ook kan er ook onze honesty bar vinden om even te genieten of tot rust te komen.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten genieten van onze gastvrijheid

Sorry, adults only. Onze kamers bieden geen mogelijkheid tot het opvangen van kinderen of huisdieren.

Parkeergelegenheid is er in nabij gelegen parkeergarage ‘Biekorf’.

VMR BOUTIQUE COLLECTION

B&B Chester maakt deel uit van VMR BOUTIQUE COLLECTION, een familie van charme-, boutique- en luxe accomodaties (hotel, B&B’s en vakantielogies). Wie direct bij een van de logies van de VMR BOUTIQUE COLLECTION boekt, doet dit steeds aan de beste voorwaarden. Een rechtstreekse online reservatie is steeds aan de laagste online prijs én veilig.